Descripció del festival

El F.M.C.C. es una iniciativa propia i privada de la CIA. Magic Aleix. Amb aquest festival hem volgut fusionar l' art de la màgia i el circ en una mateixa gala. Es un festival solidari ja que la recaptació anirá a parar a la fundació Juntos Mejor para la educación y el crecimiento. http://fundacionjuntosmejor.com/
Una fundació sense ànim de lucre que treballa péls més desfavorits especialment la infància i les dones.
Aquest any el festival es celebrarà al teatre Lluïsos d'Horta, C/ Feliu i Codina num.7 de Barcelona, sera el dia 13 de novembre. A les 12:00h tindrà lloc el concurs de joves mags i a les 18:30 la gran gala del festival. El concurs el presentarà el Magic Aleix, i la gala la dirigirà el Tete Pallasso, i comptarà amb la actuació de mags i artistes de circ d' arreu de catalunya.

CONCURS I GALA

Hola amics! dir-vos que encara us podeu apuntar al concurs del 1r Festival de Màgia i Circ de Catalunya. Entre els ja inscrits comptem amb la presencia del Mag Marcel i el Mag Indi, guanyadors de màgia infantil i màgia de saló al Magicus Festival.

A la gala de les 18:30 podrem gaudir de la Magia Melanie, Quasimago, Miquel brasó, Magic Aleix, Magic Gus i artistes de circ de l' Escola infantil i juvenil de l' Ateneu Popular 9 Barris, i tot aixó presentat pél fantÀstic TETE PALLASSO!!

¡¡¡¡ US HI ESPEREM A TOTS!!!!