Descripció del festival

El F.M.C.C. es una iniciativa propia i privada de la CIA. Magic Aleix. Amb aquest festival hem volgut fusionar l' art de la màgia i el circ en una mateixa gala. Es un festival solidari ja que la recaptació anirá a parar a la fundació Juntos Mejor para la educación y el crecimiento. http://fundacionjuntosmejor.com/
Una fundació sense ànim de lucre que treballa péls més desfavorits especialment la infància i les dones.
Aquest any el festival es celebrarà al teatre Lluïsos d'Horta, C/ Feliu i Codina num.7 de Barcelona, sera el dia 13 de novembre. A les 12:00h tindrà lloc el concurs de joves mags i a les 18:30 la gran gala del festival. El concurs el presentarà el Magic Aleix, i la gala la dirigirà el Tete Pallasso, i comptarà amb la actuació de mags i artistes de circ d' arreu de catalunya.
Hola amics i amigues acavada la primera edició del Festival de Màgia i Circ de Catalunya amb una molt bona acollida, des de la CIA. Màgic Aleix voldriem agrair a tota la gent que a fet posible auqest diumenge màgic:

En primer lloc a tot el públic asistent, als presentadors de la Gala els TETES PALLASOS, als participants del concurs de Joves Mags del Festival, als artistes de la Gala: la Màgia Melanie, el Miquel Brasó, el Màgic Gus, el Mag Marín, al Màgic Aleix, a l'Enrica i a la Escola Infantil i Juvenil de Circ l'Ateneu Popular de Nou Barris; als patrocinadors del Festival, al Antonio Alcàntara de l'Ateneu Popular 9 Barris ,a la Fundació Juntos Mejor, a tots els voluntaris, al tècnic de só del Festival el Paco Romàn,al técnic de llum l' Alex i al nostre fotograf Juan Muñoz.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ MOTES GRÀCIES !!!!!!!!!!!!!!