Descripció del festival

El F.M.C.C. es una iniciativa propia i privada de la CIA. Magic Aleix. Amb aquest festival hem volgut fusionar l' art de la màgia i el circ en una mateixa gala. Es un festival solidari ja que la recaptació anirá a parar a la fundació Juntos Mejor para la educación y el crecimiento. http://fundacionjuntosmejor.com/
Una fundació sense ànim de lucre que treballa péls més desfavorits especialment la infància i les dones.
Aquest any el festival es celebrarà al teatre Lluïsos d'Horta, C/ Feliu i Codina num.7 de Barcelona, sera el dia 13 de novembre. A les 12:00h tindrà lloc el concurs de joves mags i a les 18:30 la gran gala del festival. El concurs el presentarà el Magic Aleix, i la gala la dirigirà el Tete Pallasso, i comptarà amb la actuació de mags i artistes de circ d' arreu de catalunya.

Concurs de Màgia

Encra hi sou a temps per apuntar-vos al concurs. Us recordem que farem 2 categorias, màgia infantil i màgia juvenil, amb un primer  premi per cada categoria*, a mes de que el guanyador de la categoria juvenil hi actuarà a la gala de la tarda.

Des de la CIA. Magic Aleix i la fundació Juntos Mejor volem agrair el vostre interés i la vostre participació.* Les categories podran variar depenent de l' edat de tots els participants.